De bästa golfspelen

post thumb
De Bästa Golfspelen
Av Emma/ 17 Nov 2017

De bästa golfspelen

Du behöver inte alltid ge dig ut på greenen för att kunna avnjuta favoritsporten! På regniga dagar eller de gånger du inte har möjlighet att ge dig ut för en runda finns det alltid andra sätt att underhålla sig. Golfen har nämligen precis som många andra sporter blivit ett vanligt förekommande inslag bland TV-spelen, som idag kan bjuda på riktigt roliga spelupplevelser. I hopp om att kunna ge dig lite inspiration gällande vad som erbjuds tänkte vi här lista några av våra favoritspel med golfen som tema.

Wii Sports Club – Wii U

Wii Sports Club har kommit att bli ett ikoniskt TV-spel som passar både barn och vuxna och bjuder på ändlöst med underhållning. Med sina häftiga spelkonsoler har Nintendo möjliggjort ett roligare och mer interaktivt sätt att spela, särskilt vad gäller sportspel. Med Wii Sports Club kan du stå hemma i vardagsrummet och förbättra svingen när du känner för att ha en hemmadag istället för att ge dig ut på banan med pick och pack.

Det är bara att samla ihop familj och vänner, placera den stora Wii U handkontrollen på golvet framför er, greppa de mindre kontrollerna och börja spela! När det är din tur att slå kommer du kunna se bollen och din klubba på den lilla skärmen på kontrollen, medan du på TV:n ser banan och vart du ska slå. Det här gör att man kommer närmare känslan av en riktig golfrunda än vad många andra TV-spel idag kan erbjuda. Med färgglada figurer och massor av spännande banor att välja mellan är Wii Sports Club golf ett spel som kommer ge många skojiga spelupplevelser fyllda av skratt, frustration och kvalitetstid med de nära och kära.

The Golf Club 2 – Xbox Live

Om du äger en Xbox One kan vi tipsa om att införskaffa spelet The Golf Club 2, den mycket lyckade uppföljaren till The Golf Club. Här kan spelare ge sig ut på golfäventyr i fantastiska landskap och utmana andra spelare i kampen om att stå på första pallplats. Spelet bjuder på enastående realistiskt designade miljöer och karaktärer så för dig som är på jakt efter något mer vuxet och livslikt golfspel är det här ett utmärkt val.

The Golf Club 2 finns tillgängligt via Xbox Live och är ett online spel med möjlighet för både karriär-läge för en spelare och multiplayer spel för mellan 2 till 4 spelare. Det går ut på att du tävlar i turneringar, tjänar pengar för att klättra i rang i gemenskapet och ta dig hela vägen upp till toppen som den mest framgångsrika golfspelaren. Allt detta med riktigt bra grafik som ger dig en toppmodern och smidig spelupplevelse.

Everybody’s Golf – PlayStation 4

Även på PlayStation kan du ge dig ut på virtuell golfrunda, bland annat genom spelet Everybody’s Golf. Spelet finns tillgängligt för PS4 och blandar en variation av funktioner med rolig design. Här kan du skapa din egen spelkaraktär utmana vännerna på banan, alternativt spela mot andra spelare online. Det som gjort Everybody’s Golf till ett framgångsrikt spel är att det är lätt för alla att spela, oavsett om man är nybörjare eller golfproffs. Med över 60 olika utmaningar finns också chansen att utveckla sina speltekniker och lära sig mer avancerade knep. Det här är ett spel du garanterat kommer att kunna ha mycket kul med om du precis som oss älskar golf, men även för den mindre intresserade är det fortfarande ett bra spel att roa sig med.

Golf With Your Friends – PC

I Golf With Your Friends är det visserligen inte golf, utan minigolf man spelar, men det här är ändå ett spel vi känner att vi vill tipsa om. Spelet finns att köpa på Steam, och är alltså ett PC-spel. Med sin färgglada, tecknade design och över 100 olika banor uppdelade i sex olika nivåer kommer spelet kunna bringa den bästa spelglädjen en regnig dag. Precis som i flera av de andra spelen kan du utmana familj och vänner för att utse den ultimata minigolf-mästaren på samma gång som ni umgås och har roligt. Golf With Your Friends finns tillgängligt att spela men håller fortfarande på att utvecklas så det lär dessutom tillkomma en hel del banor och funktioner i framtiden.

Att simulera sporter genom TV-spel är något som överlag kommit att bli väldigt populärt bland både spelutvecklare och spelare. Särskilt ishockeyn genom EA:s NHL och fotbollen genom Fifa-spelen har fått stor spridning världen över och har en bred bas av fans som varje år väntar med iver på att nästa upplaga ska släppas. Fifa har till och med blivit så populärt att det numera ingår i e-sporten vilket innebär att stora turneringar anordnas för att utse världens bästa spelare. Det här betyder också att man precis som på mer ”traditionella” sporter kan följa turneringarna och om man så vill betta på omgångarna, något du kan läsa mer om hos bland annat Fifacasino.net. För golf-spelen har det inte riktigt kommit så långt ännu, men vem vet vad framtiden för med sig för den här fina sporten!