Om oss

SofieDals GK är placerat i en av de mest södra delarna i Sverige, nämligen vid Malmö. Det är inte någon längre distans till vattnet utan det kan bli en härlig promenad efter golfrundan eller om ni ätit på golfkrogen under kvällen. Vi är som sagt ett team som är insatta i golf, och inte bara spelandet utan även vad som händer i golf branschen, vilka tävlingar är aktuella just nu, var i världen, vem vann vad och så vidare. Samtidigt är vi väldigt dedikerade till att ge ut information om hur våra yngre spelare ska få de bästa tipsen gällande träning av puttar, pitchar med mera. Det finns mycket som går att koppla till sporten så räkna med att kunna hitta all information du är ute efter här hos oss.

Den typ av banan du spelar på är en parkbana som har 18 hål samt ligger banans par på 72. Det finns självklart en korthålsbana, dock ingen Pay & Play. Resterande du ska tänka på är detta:

Drivingrange och övningsgreen finns samt övningsområde, det finns omklädningsrum, en shop samt uthyrning av golfbil, vagn och klubbor. Det finns en riktigt fin restaurang och ett café som ni kan slappna av vid efter ni slagit ett gäng hål. Därefter kan vi säga att det inte finns något boende att hyra men det finns plats för husvagn om det behovet finns.

Greenfeerbatter: De är med i Sydpoolen och i golfhäftet.

Vi hoppas att detta är bra med information för dig, annars är det bara att kontakta oss på mailen: info@sofiedalsgk.se

 

min golf.1