Bra anledningar till att spela golf

post thumb
Bra Anledningar Till Att Spela Golf
Av Emma/ 05 Dec 2017

Bra anledningar till att spela golf

Är du sugen på att lära dig spela golf? Eller är du sugen på att ge ditt barn en golfkurs – gör det! Man har igen sina golfkunskaper under hela sin livstid. Golf är ett ypperligt sätt att träna upp sitt bollsinne under stilla och organiserade former. Vem som helst kan njuta av en halv dags avkoppling på golfbanan, gammal som ung, ensam eller i grupp. Varje slag räknas när man spelar golf vilket också leder till att man koncentrerar sig på själva sporten och man kan förhoppningsvis släppa tankarna på vardagsmåsten, arbete och andra stressrelaterade tankar.

Golf är en rolig utmaning

Det är kul att tävla mot sig själv och försöka överträffa sin egen prestation! Det som också är kul med golf är att även om du är riktigt super bra kan du ha en katastrof dag på banan, och tvärtom. Därför kan mna tävla mot andra som inte ligger på samma kunskapsnivå för man vet aldrig hur en dag på golfbanan ser ut.

Du kan spela överallt

Du kan åka på golfresa, eller bara ta en eftermiddag där du bor för en avslappnande golfrunda. Golfrundor finns i princip överallt och när du väl kommit in i golfens förtrollande värld kan det vara riktigt spännande att prova på olika golfbanor.

Njut av naturen

Bli ett med naturen och sporta utomhus. När du spelar golf omger du dig av härlig grön natur och du andas härlig frisk luft. Dessutom går du en bra bit på varje runda, som en liten motionsbonus.

Umgås mera

Att spela golf är ett super bra sätt att umgås med vänner, familj eller affärspartners. Ålder och skick spelar ingen roll när du spelar golf eftersom alla har sitt eget handicap.

Lev i nuet

Njut av stunden när du ska slå ditt viktiga slag. Koppla bort hjärnan fylld med stress och bekymmer, på golfbanan kan du fokusera på sporten, och sporten endast i flera timmar.