Golfa i solsäkra Florida

post thumb
Golfa I Solsäkra Florida
Av Emma/ 13 May 2017

Golfa i solsäkra Florida

Florida eller ”The sunshine state” är det golftätaste området på denna jord. Med tusentals golfbanor finns det något för alla smaker och stilar. De tätaste områdena är Orlando och Naples men naturligtvis finns det nästan oändligt med andra golfmöjligheter runt om i delstaten.

Golf av yttersta världsklass

Florida är känt för Miami, Disney World, Kennedy Space Center, solsken och framförallt golf. Med en variation och ett utbud som du inte kan få någonstans är Florida det ultimata stället för din golfresa. Även om många banor är privata finns det flertalet banor som är öppna för allmänheten. Banorna är ofta öppet dygnet runt och det spelar ingen roll när på året du åker till Florida. Klimatet och golfen kommer garanterat vara bättre än vad du får hemma i Svedala. En ”Floridabana” har länge varit känt bland svenskarna och innebär en perfekt platt golfbana med vackra palmer i vyerna.

I en delstat där det finns över 1000 golfbanor kan det vara svårt att veta vilken man ska välja. Nedan listar vi tre förslag på banor som vi verkligen tycker om.

Orange County National

Detta är vår favoritbana i Orlando. Banan ligger nära Disney World och innehåller förutom två 18-hålsbanor även klubbhus, driving range. hotell, restauranger, en 9-hålsbana och en golfaffär. Banan är öppen för allmänheten. Vill du veta mer om Orange County National? Läs mer här.

Trump International Golf Club

Visst kan man ifrågasätta om Donald Trump är lämplig som president för världens mäktigaste land. Men att bygga golfbanor av yttersta världsklass är inget nytt för USA:s senaste president. I West Palm Beach hittar vi denna otroligt vackra golfbana av yttersta världsklass. Vill du veta mer om Trump International Golf Club? Läs mer här.

Doral Golf Resort & Spa

Endast fem minuters bilfärd från Miami International Airport hittar du denna enorma resort med hela fem 18-hålsbanor och med den världskända banan The Blue Monster som varit arrangör för PGA turneringar sedan 1961. Hela anläggningen andas lyx och förutom golf finns det flertalet restauranger och lyxigt spa. Vill du veta mer om Doral Golf Resort & Spa? Läs mer här .